top of page

Matematik Özel Ders


Matematik Özel Ders

Matematik Özel Ders

Matematik Özel Ders branşında en az 10 yıl deneyimli İstanbul’un en iyi öğretmenleri tarafından ister kurumlarımızda Yüz yüze Matematik Özel Ders , isterseniz de istediğiniz yerde Online Matematik Özel Ders olarak alınabilmektedir. Matematik dersi temeli sağlam olmadığı sürece yıllarca çok ciddi öğrenme eksikleri oluşturabilmektedir. Özellikle LGS, TYT ve AYT sınavlarının yanı sıra ortaokul ve lise ara sınıflarda da matematik branşı belirleyici ve eleyici bir unsur olmaktadır. Yeterince altyapı olmadığı sürece öğrencilerin gelecekte iyi bir okul seçebilmelerinde en önemli etken olmaktadır. Matematik Özel Ders Fiyatları kurs fiyatlarına denk gelebildiği için kolaylıkla tercih edilebilmektedir. 9.10.11. Sınıf öğrencileri uygun ders paketleri alarak haftalık düzenli olarak veya sadece yazılı zamanlarında kurs şeklinde ders alabilmektedir. Matematik özel ders arayanların rahatça tercih edebileceği yılların tecrübesine sahip Beşiktaş Vip garantisiyle güvenilir bir şekilde eğitim alabilirsiniz.


LGS Matematik Konuları

Çarpanlar ve Katlar

Üslü İfadeler

Kareköklü İfadeler

Veri Analizi

Basit Olayların Olma Olasılığı

Cebirsel İfadeler ve Özdeşlikler

Doğrusal Denklemler

Eşitsizlikler

Üçgenler

Eşlik ve Benzerlik

Dönüşüm Geometrisi

Geometrik Cisimler


TYT Matematik Konuları

Temel Kavramlar

Sayı Basamakları

Bölme ve Bölünebilme

EBOB – EKOK

Rasyonel Sayılar

Basit Eşitsizlikler

Mutlak Değer

Üslü Sayılar

Köklü Sayılar

Çarpanlara Ayırma

Oran Orantı

Denklem Çözme

Problemler

Kümeler

Mantık

Fonksiyonlar

Polinomlar

2.Dereceden Denklemler

Permütasyon ve Kombinasyon

Olasılık

Veri–İstatistik


AYT Matematik Konuları

Karmaşık Sayılar

2.Dereceden Eşitsizlikler

Parabol

Trigonometri

Logaritma

Diziler

Limit

Türev

İntegral



Lise Matematik Özel ders

Lise Matematik Takviye dersleri

9.10. ve 11. Sınıf öğrencileri okul dersleri ve yazılılara destek için Matematik özel ders alabilirler. Size özel rehberlik koordinatörümüz desteğiyle belirleyebileceğiniz derslerinizi size en uygun zamanda kurumlarımızda yüz yüze veya istediğiniz yerde online olarak alabilirsiniz. Eğitim koçlarımız birebir özel ders sürecini takip ederek eksikler belirlenir ve bunun üzerine program yapılır. 11.Sınıf ve 12.Sınıf öğrencileri okula takviye haricinde YKS hazırlık süreci için TYT ve AYT Matematik dersleri alabilirler.


LGS Matematik Özel Ders

Son yıllarda LGS matematik sorularının ileri düzey olmasından dolayı öğrenciler ciddi anlamda zorlanmaktadır ve kurs haricinde ek desteğe ihtiyaç duymaktadırlar. Her yıl haziran ayında yapılan LGS de 20 Matematik sorusu gelmektedir. LGS matematik müfredatına ve sınav taktiklerine hâkim profesyonel öğretmenlerimiz tarafından verilen LGS Matematik Özel Derslerimiz sayesinde LGS de yüksek başarı oranlarına ulaşabilirsiniz.


YKS Matematik Özel Ders

YKS nin aşama sınavları olan TYT ve AYT’nin her bir oturumunda 40 adet Matematik- Geometri sorusu gelmektedir.Üniversite sınavlarında tüm alanlarda belirleyici olan Matematik olduğundan daha fazla bir önem arz etmektedir. Beşiktaş Vip eğitim sisteminin başarılı ve tanınmış öğretmenlerinden birebir YKS Matematik Özel Ders almak isteyen öğrencilere kurumlarımızda veya online olarak eğitim verilmektedir.


Neden Beşiktaş Vip Eğitim

Beşiktaş Vip Eğitim sürekli değişebilen eğitim sistemine ve değişen beklentilere ayak uydurarak kendini yenilemektedir. Modern sürecin tüm altyapısına sahip olan Beşiktaş Vip Eğitim her türlü eğitim teknolojisini de kullanmaktadır. Branşında uzman, dinamik ve pratik en iyi öğretmenlerle çalışmaktadır. 15 yıllık köklü bir eğitim tecrübesine sahip olan kurumumuz LGS-9.10.11.Sınıf takviye-11.12.Sınıf ve Mezun öğrencilere 6-10 kişilik sınıflarda kurs hizmetinin yanı sıra tüm branşlarda yüz yüze ve online özel ders hizmeti vermektedir.


Matematik Özel Ders Paketlerimiz

Matematik Özel Ders Paketlerimiz aşağıdaki gibidir.

LGS / 10-20-50-100-200 Derslik paketler + Koçluk hizmeti + Deneme Sınavları + Soru Çözümleri + Sınav Analiz Modülü + Kütüphane ortamı

9. Sınıf / 10-20-50-100 Derslik Paketler + Koçluk hizmeti

10. Sınıf / 10-20-50-100 Derslik Paketler + Koçluk hizmeti

11.Sınıf / 10-20-50-100-200 Derslik paketler + Koçluk hizmeti + Deneme Sınavları + Sınav Analiz Modülü

12.Sınıf ve Mezun / 30-50-100-200-300 Derslik paketler + Koçluk hizmeti + Deneme Sınavları + Soru Çözümleri + Sınav Analiz Modülü + Kütüphane ortamı


Daha detaylı bilgi için lütfen iletişim kısmından form doldurunuz sizi arayalım. Veya bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Tel: 0212 216 33 55

Whatsapp hattı :0505 0 480 580


Özel Ders Avantajları

Türkiye’deki birçok öğrenci ilköğretimden başlayarak lise sona kadar Matematik dersini görmekte ve yeterli altyapıyı veya desteği almadıkları sürece de ciddi sorunlar çekmektedir. Bu durum öğrencinin eğitim hayatından uzaklaşmasına ve sınavlarda başarısız olmasına sebep olmaktadır. Yerinde ve zamanında alınan özel derslerin avantajları ise çok fazla olmaktadır. Örneğin 9.10. sınıflarda oluşan altyapı eksikliği 12.sınıfda YKS sürecinde ne kadar çalışsa da, sürekli kurslara gitse de giderilememekte ve sonuçta istediği yeri kazanamamaktadır. Henüz zaman varken doğru zamanda özel ders takviyesi alınırsa okulda veya kursta aldığı dersleri daha iyi pekiştirmekte ve başarısını ciddi ölçüde artırmaktadır.



Online Matematik Özel DERS

Online Matematik Özel Ders

Derslerinizi çok rahatlıkla İstanbul’un en iyi öğretmenlerinden Online Matematik Özel Ders şeklinde de alabilirsiniz. Dilerseniz de daha ekonomik olması için birkaç arkadaşınızla birlikte grup olarak online ders alabilirsiniz. Online Özel Ders sayesinde yolda zaman kaybetmeden İstanbul’un istediğiniz semtinde rahatlıkla eğitim alabilir ve hava şartları, hastalık, trafik gibi olumsuz şartlardan etkilenmeden ders alarak eğitiminizi sekteye uğratmamış olacaksınız. Online Matematik Özel Ders programınız eğitim koçunuz ile organize edilerek size en uygun zamanda en uygun öğretmenle düzenlenmektedir.


Matematik Özel Ders Ücretleri

Matematik Özel Ders ücretleri derslerin online veya yüz yüze oluşuna, öğrencinin sınıfına, öğrencinin altyapısal durumuna göre değişiklik göstermektedir. Ders ücretleri paketler halinde ön ödeme yapılarak alınmakta ve ilk ders memnuniyeti olmadığı takdirde garanti kapsamında öğretmen değişimi veya istenirse ücret iadesi yapılmaktadır.

Özel ders fiyatlarını öğrenmek ve daha detaylı bilgi almak için lütfen iletişim kısmından form doldurunuz sizi arayalım. Veya bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Tel: 0212 216 33 55

Whatsapp hattı :0505 0 480 580


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page